Simhallar och fritidsanläggningar

Rostfri linjeavvattning badhus_beskuren

BLÜCHER erbjuder rostfria, syrafasta golvbrunnar- och rännor för all typ av badmiljö, från omklädningsrum till bassäng. Alla våra avvattningslösningar är designmässigt stilrena, säkra och enkla att montera samt lätta att hålla rena för dagligt bruk.

Projektering simhall

Vi hjälper dig!

Vi hjälper till redan i projekteringsfasen och är vana vid att anpassa avvattningen efter vanliga aspekter att ta hänsyn till vid både renovering och nybyggnad av simhallar. Det kan vara underliggande apparatrum, undvikandet av ett månlandskap med flera golvbrunnar för punktavvattning eller hållbara lösningar som tål starka kemikalier och som samtidigt är enkla att hålla rena för personalen.

I projekteringsguiden nedan kan du läsa mer om vilka lösningar som passar bäst i simhallars olika utrymmen.

Till projekteringsguiden
Hylliebadet

Hylliebadet - ett skräddarsytt exempel

När Hylliebadet byggdes i Malmö installerades flera hundra meter skräddarsydd slitsränna i rostfritt, syrafast stål. De långsmala och tåliga rännorna ger en optimal avvattning, är hygieniska och lättstädade och ger ett estetiskt tilltalande intryck. BLÜCHERs säljare som var ansvarig för projektet berättar i case storyn som du hittar via länken nedan att rännorna skräddarsyddes på fler sätt än vad som är synligt ovanifrån:

- Alla rännornas längder och vinklar på Hylliebadet är noggrant anpassade för att platsa rätt i konstruktionen, och slitsrännornas utloppsbrunnar ligger optimalt placerade både i hänsyn till estetik och till utrymmen under simhallsgolvet där apparatrum och liknande finns.

Läs hela case storyn här