BLÜCHER® EuroPipe

Europipe_group

Spara tid och pengar med minimalt arbete

BLÜCHER® EuroPipe är en arbetsbesparande och hållbar lösning som kan användas ovan och under mark i en rad olika tillämpningar. Det här avloppssystemet med tryckmuff väger enbart en tredjedel av vikten för traditionella gjutjärnslösningar och kan installeras av en enda person – vilket resulterar i mindre arbete som sparar tid och pengar. Varje avvattningsprodukt från BLÜCHER® EuroPipe är utformad för att hålla flödet uppe genom en tillförlitlig anslutning, samtidigt som det ökar värdet på och ger lång hållbarhet till dina avvattningsprojekt, installationer och verksamheter.

BLÜCHER® EuroPipe:

  • Tillförlitliga anslutningar
  • Enkel installation
  • Minimala arbetsinsatser
  • Standard- och anpassade produkter
  • Hållbara och hygieniska lösningar av rostfritt stål
Europipe_save_money

Hållbarhet från start till slut

Med hänsyn till material, installation, underhåll och bortskaffningskostnader konstaterades i en oberoende rapport att BLÜCHER® EuroPipe är den mest kostnadseffektiva lösningen jämfört med andra material.

Eftersom systemet är utfört i rostfritt stål utan annan ytbehandling, är BLÜCHER® EuroPipe helt återvinningsbart utan materialförluster efter användningsfasen - som varar i över 50 år. Den höga efterfrågan på rostfritt stål i hela världen gör BLÜCHER® EuroPipe till en integrerad ekonomisk tillgång.

Fungerar i många olika applikationer

BLCHR_residential

Bostadshus

BLÜCHER® EuroPipe är lämpliga för nybyggnation och renoveringsprojekt, ger rätt flöde i enfamiljshus och från översta våning till källarplan i lägenhetsbyggnader.

Ladda ner PDF

BLCHR_hospital_comm

Kommersiella byggnader

Tryckmuffsystemet med sin låga vikt i kombination med enastående brandbeständighet gör BLÜCHER® EuroPipe till förstahandsvalet i projekt världen runt. Sjukhus, skolor och flygplatser finns bland våra ständigt återkommande kunder.

Ladda ner PDF

BLCHR_pharm_industrial

Industriella byggnader

Livsmedels-, dryckes- och läkemedelsindustrierna uppskattar BLÜCHER® EuroPipe för sin hygien och hållbarhet. Den släta ytan av rostfritt stål och dess höga flödeskapacitet förebygger avlagringar på insidan av rörsystemet, samtidigt som rostfritt stål tillhandahåller en lösning som kräver minimalt underhåll och ger en maximal livslängd. Stålrörssystemet AISI 316L är en perfekt och hållbar lösning för kemikalieindustrin.

Läs mer
Blucher cruise

Marina tillämpningar

BLÜCHER® EuroPipe-rörsystem för avvattningssyften är helt utbytbart och kan användas i både vakuum- och självfallssystem. Skeppsvarvs- och båtägare över hela världen förlitar sig på våra långvariga, lätta, brandsäkra, hygieniska och tillförlitliga lösningar till sina sanitära tömningssystem.

Läs mer
Terje Hals
Arbetsledare
Aug Larsen

“EuroPipe-rören är betydligt lättare, så de kan hanteras av en enda person. Det sparade oss många tunga lyft och gjorde det möjligt för oss att arbeta mer effektivt.”

Product Image - Straight pipe

Raka rör

Vi erbjuder ett stort sortiment av raka rör med dimension Ø40–315 mm och längder mellan 150–6 000 mm.

Sök raka rör

Så här beställer man

Hitta lokala distributörer av BLÜCHERs produkter och tillbehör.

Hitta din lokala säljrepresentant för frågor om BLÜCHERs produkter och tillbehör, för att få hjälp eller få en offert.

Husägare? BLÜCHERs representanter säljer tyvärr inte direkt till konsumenter. Kontakta din lokala återförsäljare.