Historia

Från ladan till den moderna industrianläggningen

BLÜCHERS historia startade 1965 när VVS-ingenjören Johannes Blücher Skibild såg behovet av ett estetiskt tilltalande galler för golvbrunnen i badrummet. Tillsammans med sin fru Gerda startade han tillverkning av galler på deras gård nära Vildbjerg på västra Jylland.

Idag ingår vi i Watts-familjen av varumärken och är en globalt ledande tillverkare av rostfria avvattningssystem. Våra produkter används i hela världen, med ökande efterfrågan på produktion i BLÜCHER:s fabrik i Vildbjerg.

Lösningar för alla

Vårt produktutbud omfattar mer än 2 500 produkter, inklusive standardmodeller och anpassade golvbrunnar och rännor, rör, rördelar, marina brunnar och genomföringar och takbrunnar. Alla våra avvattningslösningar tillverkas av rostfritt stål för att tillförsäkra högsta kvalitet och erbjuda enastående flödeskapacitet och optimal hygien, med minsta möjliga underhåll och med en lång livslängd. Våra avvattningslösningar är utformade enligt ett flexibelt modulsystem som gör att kunderna kan kombinera komponenter för att skapa kompletta lösningar för sina behov. Vi erbjuder även kundanpassade lösningar med fokus på flexibilitet och hantverksskicklighet i produktionen.

Vi är med dig från start till färdig installation

Kunder i hela världen tillförlitar sig på vår branschkännedom, vårt sunda förnuft och vår engagerade service. Vi åtar oss att hålla flödet uppe, i varje steg på vägen.