Vår historia

BLCHR_our_story_grid
Johannes_Blucher

Vilka vi är

BLÜCHER grundades av den danska rörinstallatören Johannes Blücher Skibild, en man med en vision, ett uppdrag och med båda fötterna stadigt på jorden. Hans tankar om ett mer avancerat golvbrunnsgaller ledde till att han tillsammans med sin fru började tillverka galler i rostfritt stål i deras lada. Sedan dess har BLÜCHER-koncernen ständigt utökat sina produkter och tjänster.

Vad vi gör

Vi blickar mot framtiden och utmanar gårdagens design med nya lösningar, samtidigt som vi håller fast vid grundstenar som yrkeskunskap, kvalitet och vår grundares jordnära filosofi. I vår verksamhet strävar vi efter att vara så lätta att samarbeta med som möjligt för att du ska kunna fokusera på dina projektutmaningar. De flesta standardprodukter lagerhålls och leveransvillkoren är flexibla. Vi tillhandahåller strukturerad dokumentation, kataloger, handledningar, BIM-objekt och en omfattande onlinedatabas närhelst du behöver information. Med alla produkter medföljer naturligtvis detaljerade installationsanvisningar och kundanpassade leveranser åtföljs av utförlig dokumentation och CAD-ritningar. Guider finns på vår webbplats om din BLÜCHER-produkt behöver underhåll.

Blucher building under construction

Vart vi är på väg

Vi säkrar flödet genom att ständigt förbättra och utöka produktsortimentet, dokumentationen och kommunikationen. Precis som Johannes Blücher Skibild eftersträvade ett bättre galler för avloppslösningar, söker vi alltid möjligheter att utöka våra tjänster och vår närvaro i hela världen i enlighet med lokala krav för att tillgodose dina specifika behov. Det är anledningen till att vi är stolta medlemmar av Watts varumärkesfamilj och erbjuder den högsta kvaliteten på avvattningslösningar.

Läs mer