Bostäder

Copenhagen square
WaterLine Copenhagen
Oslo golvbrunn

Ett hygieniskt avlopp är viktigt i alla våtrum i en bostad, oavsett om det handlar om badrum, tvättstuga eller källare. Våra golvbrunnar tillverkas i tjockt och hållbart rostfritt stål som är hygieniskt och miljövänligt, samtidigt som det stoppar råttornas framkomst genom duschavloppet. 

Våra golvbrunnar och duschrännor för bostäder säljs av VVS-grossister och hos kakelkedjorna runt om i landet. De säljs även på nätet hos Bygghemma.se.

WaterLine katt

BLÜCHER WaterLine

WaterLine duschrännor tillverkas helt och hållet i rostfritt stål och har en tidlös och stilren design. En avlång duschränna öppnar helt nya möjligheter för badrummets design då det möjliggör användandet av riktigt stora klinkerplattor.

Stockholm Multi Line duschränna

BLÜCHER MULTI-Line

MULTI Line kombinererar BLÜCHERs klassiska golvbrunn Drain MULTI med en avlång klinkerram som monteras ovan tätskiktet i samma golvfix som klinkergolvet. Tryggt och enkelt montage, och många olika möjligheter för placering. Drain MULTI har hög flödeskapacitet och lämpar sig extra bra för trendiga regn- och takduschar.

Trio Copenhagen

Trekantig, fyrkantig eller avlång?

Oavsett om du vill ha en golvbrunn med trekantig överdel för placering i duschens hörn, en avlång duschränna monterad mot vägg eller en klassisk golvbrunn med fyrkantig överdel i mitten av duschen, har vi lösningen för dig. Våra golvbrunnar är enkla att hålla rena, har säker anslutning mot tätskikt och tillverkas i rostfritt stål som har lång livslängd.

Vill du hellre ha färg?

Få inspiration till den färg och form som du föredrar på ditt golvavlopp i badrummet. Kanske att du vill matcha golvbrunnen med blandaren? Vi har många olika lösningar att välja mellan i trekantigt, fyrkantigt och avlångt format.

Läs mer här

WaterLine_Black_Black

WaterLine - svart

WaterLine_Brass_White

WaterLine - guld/mässing

Square_Black_White

SQUARE - svart

Square_Brass_Black

SQUARE - guld/mässing

Trio_Black_White

TRIO - svart

Trio_Brass_Black

TRIO - guld/mässing

Blucher_ArtDeco_BLACK

Art Deco - svart

Art Deco baderumsrende

Art Deco - guld/mässing

Se våra produktlösningar på kommande mässor

Möt BLÜCHER på hälso- och sjukvårdsmässor i hela världen.

Läs mer