Bostäder

Copenhagen square

Ett hygieniskt avlopp är viktigt i alla våtrum i en bostad, oavsett om det handlar om badrum, tvättstuga eller källare. Våra golvbrunnar tillverkas i tjockt och hållbart rostfritt stål som är hygieniskt och miljövänligt, samtidigt som det stoppar råttornas framkomst genom duschavloppet. 

Våra golvbrunnar och duschrännor för bostäder säljs av VVS-grossister och hos kakelkedjorna runt om i landet. De säljs även på nätet hos Bygghemma.se.

WaterLine katt

BLÜCHER WaterLine

WaterLine duschrännor tillverkas helt och hållet i rostfritt stål och har en tidlös och stilren design. En avlång duschränna öppnar helt nya möjligheter för badrummets design då det möjliggör användandet av riktigt stora klinkerplattor.

Läs mer
Stockholm Multi Line duschränna

BLÜCHER MULTI-Line

MULTI Line kombinererar BLÜCHERs klassiska golvbrunn Drain MULTI med en avlång klinkerram som monteras ovan tätskiktet i samma golvfix som klinkergolvet. Tryggt och enkelt montage, och många olika möjligheter för placering. Drain MULTI har hög flödeskapacitet och lämpar sig extra bra för trendiga regn- och takduschar.

Till vår broschyr om MULTI-rännan
Trio Copenhagen

Trekantig, fyrkantig eller avlång?

Oavsett om du vill ha en golvbrunn med trekantig överdel för placering i duschens hörn, en avlång duschränna monterad mot vägg eller en klassisk golvbrunn med fyrkantig överdel i mitten av duschen, har vi lösningen för dig. Våra golvbrunnar är enkla att hålla rena, har säker anslutning mot tätskikt och tillverkas i rostfritt stål som har lång livslängd.

Till vår broschyr om designbrunnar
Golvbrunn Blücher Drain Multi

BLÜCHER Drain Multi - vår mest sålda golvbrunn

Världens bästa golvbrunn? Vi tycker det. Och det finns flera anledningar till varför BLÜCHER Drain Multi är vår mest sålda golvbrunn:

  • Den är garanterat vattenskadesäker med en skruvad klämring som fästs med 6 st skruvar
  • Den är enkel att rengöra tack vare det delbara vattenlåset som är lätt att ta ur och sätta tillbaka
  • Den är tillverkad av rostfritt stål som har lång livslängd och som förhindrar råttornas framkomst i avloppet

Vi är stolta över att ha levererat golvbrunnar till flera fastighetsbolag i Sverige, båda stora som små.

Brunnsfixtur

Brunnsfixtur

För att underlätta installationen av vår klassiska golvbrunn BLÜCHER Drain MULTI i betongbjälklag har vi tagit fram en brunnsfixtur som håller brunnen på plats när den gjuts in. Brunnen justeras enkelt i rätt höjd och i våg. RSK-nr: 713 51 08.

Läs mer i produktbladet

Vill du hellre ha färg?

Få inspiration till den färg och form som du föredrar på ditt golvavlopp i badrummet. Kanske att du vill matcha golvbrunnen med blandaren? Vi har många olika lösningar att välja mellan i trekantigt, fyrkantigt och avlångt format.

Läs mer här

WaterLine_Black_Black

WaterLine - svart

WaterLine_Brass_White

WaterLine - guld/mässing

Square_Black_White

SQUARE - svart

Square_Brass_Black

SQUARE - guld/mässing

Trio_Black_White

TRIO - svart

Trio_Brass_Black

TRIO - guld/mässing

Blucher_ArtDeco_BLACK

Art Deco - svart

Art Deco baderumsrende

Art Deco - guld/mässing

Se våra produktlösningar på kommande mässor

Möt BLÜCHER på hälso- och sjukvårdsmässor i hela världen.

Läs mer