Kompletta avvattningslösningar för husbyggnationer

BLÜCHER erbjuder avvattningssystem i rostfritt stål för bostads- och flerfamiljshus, vilket ger en tålig lösning som är enkel att rengöra och säkerställer prestandan i avvattnings- och rörledningssystemen.

Välj mellan många olika utföranden
BLÜCHER:s produkter för bostäder har ett brett urval av designade golvbrunnar för badrum, från eleganta duschrännor till trendiga triangelformade och klassiska fyrkantiga golvbrunnar med matchande galler i sex olika utföranden: moderna OSLO, trendiga NEW YORK, minimalistiska COPENHAGEN, klassiska ATHENS, råa DETROIT och praktiska VIENNA, samt TOKYO-gallret för WaterLine-duschrännorna. BLÜCHER erbjuder också runda golvbrunnar och eleganta badrumsrännor för plastmattor. Tack vare det lätt demonterbara vattenlåset är golvrännorna mycket enkla att rengöra. I t.ex. sommarstugor eller källare som sällan används är multivattenlåset ett säkert alternativ. Det förhindrar bakvatten och uppkomsten av dålig lukt om vattenlåset skulle torka ut. För utomhusbruk finns även balkongspygatter utan vattenlås.

Ett kostnadseffektivt avvattningssystem
BLÜCHER® EuroPipe är det perfekta avvattningssystemet för höga byggnader. Rörledningssystemet BLÜCHER® EuroPipe med konstruktionen muff och slätända i rostfritt stål, ger både projektören och installatören en kostnadseffektiv, brandsäker och miljövänlig avvattningslösning. Systemet består av rör med en diameter från 40 mm till 250 mm som kompletteras med ett antal olika tillbehör, t.ex. råttstopp. Rörledningssystemet med muff och slätända kan också användas för installationer under mark. De rostfria stålrören kan även kombineras med takavvattning från BLÜCHER till ett komplett takavvattningssystem för platta tak.

News

Gå till arkivet ->