Beställ en flödesberäkning för Ditt takavvattningsprojekt

BLÜCHER erbjuder takavvattningssystem i rostfritt stål av hög kvalitet, som är lika lämpade för både självfalls- och vakuumsystem. Systemet består av BLÜCHER;s takbrunnar och rörledningssystemet BLÜCHER® EuroPipe med muff och slutända. BLÜCHER:s takavvattningssystem är enkelt att installera och ger säker prestanda under många decennier, nästan helt utan underhåll.

Nå en optimal flödeskapacitet
För att Du ska vara säker på att Ditt takavvattningssystem uppnår önskad flödeskapacitet, erbjuder BLÜCHER flödesberäkningar och ritningar till en föreslagen konstruktion av takavvattningssystemet med produkterna BLÜCHER® Drain Roof och BLÜCHER® EuroPipe.

Beställ en flödesberäkning för Ditt takavvattningsprojekt på mailse(at)blucher.se eller kontakta vår kundtjänst.

Du kan också fylla i det här formuläret, skriva ut det, skanna det och sedan skicka det via e-post till mailse(at)blucher.se, eller faxa det till 0480-444709. Formuläret ger oss den grundläggande information som vi behöver för att kunna ge Dig en beräkning av takavvattningsprojektet.

Du måste ha Adobe Acrobat Reader för att kunna fylla i formuläret. Det kan hämtas på www.adobe.com/downloads/.

BLÜCHER® Drain ROT 85 – Extra lågbyggd

Vår nya golvbrunn BLÜCHER® Drain ROT 85 bygger endast 85 mm, vilket gör den idealisk för lågbyggda betongbjälklag i ROT-projekt. Golvbrunnen är tillverkad helt och hållet i rostfritt stål, och är utrustad med vattenlås och sidoutlopp Ø50 mm. Med olika montageset kan golvbeläggning av plastmatta eller klinkers anslutas smidigt och snyggt.

Länk till produktblad