Skräddarsydda lösningar för alla avvattningsbehov

BLÜCHER erbjuder vid förfrågan specialtillverkade avvattningsprodukter som klarar alla avvattningskrav. Vi har drygt 45 års erfarenhet i att utveckla skräddarsydda avvattningslösningar och med hjälp av vår expertis kan vi erbjuda ett omfattande konstruktionsstöd.

BLÜCHER hanterar hela processen
Tillsammans med våra kunder hanterar BLÜCHER hela processen från design och utveckling, till tillverkning och testning av den slutliga produkten. Tillverkningen av skräddarsydda avvattningsprodukter är en integrerad del av vår tillverkningsprocess, vilket ger korta ledtider och samma höga kvalitet som hos standardprodukterna.

Lösningar som anpassas helt efter Er specifikation
BLÜCHER erbjuder skräddarsydda lösningar, antingen som en kombination av modulkomponenter eller som specifika komponenter som tillverkas enligt kundens specifikation. Med BLÜCHER har Du även möjlighet att göra badrummet personligare med ett duschgaller som är utformat enligt Dina önskemål, från företagslogotyp till text.

Mer information om vilka möjligheter som finns för Ditt avvattningsprojekt får Du av vår kundtjänst.

BLÜCHER® Drain ROT 85 – Extra lågbyggd

Vår nya golvbrunn BLÜCHER® Drain ROT 85 bygger endast 85 mm, vilket gör den idealisk för lågbyggda betongbjälklag i ROT-projekt. Golvbrunnen är tillverkad helt och hållet i rostfritt stål, och är utrustad med vattenlås och sidoutlopp Ø50 mm. Med olika montageset kan golvbeläggning av plastmatta eller klinkers anslutas smidigt och snyggt.

Länk till produktblad