Fördelarna med rostfritt stål

BLÜCHER har valt att arbeta med rostfritt stål till avvattningsprodukterna tack vare materialets unika kvaliteter:

• Rostfritt stål har en kombination av låg vikt och hög styrka, vilket innebär att BLÜCHER:s produkter är enkla att hantera och installera, samt motståndskraftiga mot korrosion och yttre påverkan.

• Rostfritt stål har en unik slät yta som ger utomordentlig flödeskapacitet. Det är också enkelt att rengöra och underhålla, vilket ger fantastiska hygieniska egenskaper.

• Rostfritt stål är återvinningsbart till 100 % och inte på något sätt skadligt för miljön. Det har en imponerande lång produktlivslängd, vilket gör det till ett miljömässigt bra val.

• Rostfritt stål kan stå emot en hög grad vibrationer och fungerar i både höga och låga temperaturer. Rostfritt stål klassificeras som ett brandsäkert material eftersom det kan stå emot temperaturer över 800 °C.

• Lösningarna i rostfritt stål från BLÜCHER är prismässigt mycket konkurrenskraftiga. När Du lägger till installationskostnader, arbetskraftskostnader och förväntad produktlivslängd till de direkta kostnaderna, är BLÜCHER:s lösningar i rostfritt stål det mest kostnadseffektiva alternativet.

Avvattningsprodukterna från BLÜCHER är tillverkade i rostfritt stål AISI 304, eller för mer krävande miljöer AISI 316L.

BLÜCHER® Drain ROT 85 – Extra lågbyggd

Vår nya golvbrunn BLÜCHER® Drain ROT 85 bygger endast 85 mm, vilket gör den idealisk för lågbyggda betongbjälklag i ROT-projekt. Golvbrunnen är tillverkad helt och hållet i rostfritt stål, och är utrustad med vattenlås och sidoutlopp Ø50 mm. Med olika montageset kan golvbeläggning av plastmatta eller klinkers anslutas smidigt och snyggt.

Länk till produktblad