BLÜCHER:s marknader

Housing
Att ha det rent och hygieniskt i badrum, på toaletter och i källare är viktigt för husägarens känsla av välbefinnande. BLÜCHER tillverkar effektiva och estetiska lösningar som också är enkla att rengöra. Det rostfria stålet ger ett vackert och klassiskt utseende.

Commercial
Kommersiella byggnader, som t.ex. sjukhus, skolor, restauranger och gym, litar på BLÜCHER:s kärnkompetens inom utveckling och tillverkning av golvbrunnar, avvattningsrännor och rör. Vi ger våra kunder det bredaste urvalet av lösningar för avvattningsbehov i kommersiella byggnader.

Industrial
BLÜCHER har specialiserat sig på avvattningslösningar i stora industrilokaler. Vi erbjuder ett stort antal olika golvbrunnar, avvattningsrännor och rör, i både standardutförande och som skräddarsydda lösningar. Våra produkter är utformade att transportera bort vatten på ett säkert sätt från tillverkningsytor, laboratorier, kök, omklädningsrum och mycket mer.

Marine
Sjöfartsindustrin har en speciell plats i BLÜCHER:s engagemang för avvattning. Installationer på kryssningsfartyg, färjor, yachter, handels- och örlogsfartyg samt offshore, är beroende av våra lösningar till havs där god hygien och lätta system är nödvändiga.

News

Gå till arkivet ->